Over ons

De Juristenkamer is een samenwerkingsverband tussen zelfstandig gevestigde juristen. Binnen dit samenwerkingsverband ligt de nadruk op het onderling delen van kennis, kosten en kantoor. Voor de aangesloten juristen creëert de Juristenkamer – onder behoud van ieders zelfstandigheid en een gescheiden praktijkvoering – een omgeving waar het prettig werken is.

Bij de Juristenkamer zijn uitsluitend juristen aangesloten die jarenlange ervaring hebben opgedaan binnen hun vakgebied, die de taal spreken van ondernemers en die in staat zijn multidisciplinair te werken met andere beroepsgroepen, zoals accountants, fiscalisten en pz functionarissen. De juristen zijn betrokken bij de bedrijfsactiviteiten van de ondernemers die zij bijstaan, waardoor zij proactief kunnen adviseren over de juridische vereisten rondom de bedrijfsvoering.

De oprichters van de Juristenkamer, Claire Vendel en Fieke Boswinkel nemen beiden deel aan de Juristenkamer met hun ondernemingen Vendel Juridisch Advies & Mediation en Boswinkel Arbeidsrecht Advies. Zelfstandig gevestigde juristen die geïnteresseerd zijn in aansluiting bij de Juristenkamer kunnen daarover bij een van de oprichters nadere informatie inwinnen.